RECORREGUT

Es tracta d'un recorregut de 35km amb sortida i arribada a Can Bitxac, Vilobí del Penedès. S'ha pensat en un circuit apte per a tothom i amb poques dificultats tècniques i 100% ciclable. Transcorre per pistes i camins rurals de terra o asfaltats. Els desnivells són suaus i en general és un circuit ràpid. Tot i això, el recorregut és ple de rampes de pujada i baixada.  
Aquí teniu una imatge del perfil.
(clickeu a sobre les imatges per ampliar-les).








I un mapa,


Així doncs, si vols lluitar per la classificació general hauràs de ser un/a ciclista de potència, bon rodador i a la vegada explosiu als "repetxons". També prou valent als ràpids descensos. 
Però per si t'ho vols pendre amb més calma i confiar en la sort del sorteig, s'ha fet passar el recorregut per diferents zones d'alt valor paisatgístic, natural o arquitectènic com els Pèlegs de Vilobí, el riu Foix, el Castell de St. Martí...A més de passar per les diferents poblacions de la zona, com Vilobí, Guardiola de Font-Rubí, Torrelles de Foix  o Sant Martí Sarroca. Per fer un avituallament, recomanem Torrelles, que es troba a la meitat del recorregut i disposa de diversos bars i botigues.


Us animem a fer els vostres comentaris i propostes sobre el recorregut i els tindrem en compte en properes edicions.
Moltes gràcies.