INSCRIPCIONS. MODALITATS I PREUS.

INSCRIPCIONS
Un cop hagis decidit la teva modalitat per participar, envia'ns un mail a bttcanbitxac@gmail.com indicant

NOM I COGNOMS
EDAT
POBLACIÓ
E-MAIL DE CONTACTE
TELÈFON DE CONTACTE
GPS (indica PROPI o CAN BITXAC)
DATA DE PARTICIPACIÓ (Només si necessites el GPS de Can Bitxac. Has d'escollir una data i hora disponible al calendari. Consulta-ho abans).

Tan aviat com ens sigui possible t'assignarem el teu número de dorsal per a la classificació i per al sorteig. T'indicarem també la forma de pagament.

MODALITATS I PREUS
Pots participar al I CONCURS BTT DE CAN BITXAC de les següents maneres.

  • INDIVIDUAL AMB EL TEU PROPI GPS
És la manera més lliure. Pots fer la ruta el dia que vulguis. Fas la inscripció i et passem el teu núm. de dorsal i el track que hauràs de seguir. Un cop finalitzada la teva participació, ens fas arribar el teu track log per descarregar les teves dades i fer el tractament posterior.
PREU 7€.
  • INDIVIDUAL AMB GPS DE CAN BITXAC
Instal.larem el nostre GPS a la teva bici amb la ruta carregada i descarregarem les dades quan tornis. Recorda que ha de ser un dels dies disponibles segons el calendari d'aquest bloc.
PREU 12€.
  • PARELLES I GRUPS AMB GPS PROPI
Respecte el preu individual de 7€ farem descomptes. El preu serà de 6€ si participeu en parella i 5€ per a grups de 3 a 9 participants. Atenció! Només pagareu una inscripció de 2€ / persona si us apunteu 10 o més ciclistes alhora.

PREU PARELLES .......6€/persona.
PREU GRUP 3 a 9 ciclistes ...... 5€/persona.
PREU GRUP 10 i +....2€/persona.

  • GRUP AMB GPS DE CAN BITXAC
ATENCIÓ! Si veniu en grup sense GPS, nosaltres només us podem proporcionar un aparell. Per tant, només comptabilitzarem el temps d'aquest/a ciclista. (Amb el preu normal de 12€).
La resta d'acompanyants podeu inscriure-us igualment i tot i que no participareu de la crono (o tindreu el mateix temps que el portador del GPS) participareu igualment del sorteig del cap de setmana.
PREU 12€ + 5€/ciclistes sense GPS. (2€ si sou 10 ó +).

  • OFERTES ESPECIALS CLIENTS DE CAN BITXAC
Les persones que s'allotgin a la casa rural Can Bitxac durant el trimestre que dura la prova, tenen dret a participar GRATIS.

ALTRES SITUACIONS, només cal comentar-les via mail i segur que ens entendrem.